В присъствието на ЦИК, да отворят и да погледнат

...
  В присъствието на ЦИК, да отворят и да погледнат
Коментари Харесай

Борисов: Машините са пипани, има 200 човека, готови за премиер, с ”Възраждане” не може коалиция

  " В наличието на ЦИК, да отворят и да погледнат с цел да няма тези подозрения. 70 000 души да отидат до урните единствено с цел да натиснат копчето " не ", не за никого, познавайки българите. Може да има 20, 50 да са, 70 000 души да отидат, колкото Стара Загора град, единствено с цел да натиснат копчето " не ".

 

Борисов изясни, че е поръчал на секретаря на ГЕРБ да отиде в ЦИК и да ревизира, само че е безапелационен, че няма да сезира прокуратурата.  

По-късно от пресцентъра на партията изпратиха известие, че " Сорс кодът на софтуера, посредством който беше извършено машинното гласоподаване на изборите за Народно заседание на 2 октомври 2022 година, да бъде възложен на всички упълномощени наблюдаващи и други заинтригувани длъжностни лица. Това упорства ГЕРБ в писмо до Централната изборна комисия, Министерство на електронното ръководство и „ Сиела Норма “ АД ". Поводът за настояването са подозрения, че машините за гласувани са манипулирани. 

 

" Тези резултати от изборите, би трябвало да накарат всички, както ние сме се смирили, да се смирят и те ", съобщи още водачът на ГЕРБ по време на визитата си в Стара Загора.  

" Виждате гърмежи в Киев, потопиха най-личното нещо, което е направил Путин през мандата си, моста над Крим. Войната е все по-жестока и все по-страшна. Нуждаем се от държавно управление и парламент, по тази причина предложих неутрални хора ", добави Борисов. 

  " Ясно е, че ние не се харесваме ", призна водачът на ГЕРБ. 

" С огромно почитание се отнасяме към " Възраждане ", и доста по-лесно би се работило с тях, тъй като са съществени хора. Проблемът там е идеологически, тъй като няма на какво да стъпим ", сподели още Борисов, представен от Дарик. 

 

Сред главните разлики Борисов уточни, че от " Възраждане " упорстват за излизане от НАТО и Европейския съюз, да не се влиза в еврозоната и да не се подкрепя Украйна. 

" Български напредък и Стефан Янев са се декларирали, само че ние без " Възраждане ", не можем да създадем държавно управление, безапелационен е Борисов. 

 

" Ние не предлагаме коалиция, тъй като е невероятно ", съобщи Борисов и даде образец по какъв начин Движение за права и свободи са предложили за Ф-16, за еврозоната и Северна Македония.

" Така по такива политики можем да намерим единодушие и да прекараме страната през рецесията. Плана за възобновяване, законите, 5-6 неща, които с лекост тези партии биха ги подписали ", съобщи Борисов.

 

На въпрос за какво се е отказал от депутатското си място, водачът на ГЕРБ съобщи: 

" Защо аз обикалям страната, аз съм народен представител от всички области, когато партията ми е победила ". Той разяснява и камионът, който се взриви на кримския мост, за който се твърди, че е тръгнал от България.

 

" Този камион се е движил през пет страни, маса време. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде, сподели той и добави, че във време на война всеки гледа да изхвърли напрежението на открито ". 

 

На журналистически въпрос дали има подготвен претендент за министър председател, лидърт на ГЕРБ бе безапелационен:

" В момента има над 200 индивида, подготвени за министър председател. Имаме ли написано върху какво депутатите ще гласоподават, все мераклии ще се намерят ",  съобщи Борисов.

Относно Кримския мост и изказванието за българска диря, водачът на ГЕРБ сподели:

Бойко Борисов поздрави и новоизбрания кмет на Вълчи Дол Георги Тронков, който бе претендент на ГЕРБ. 

 

За поста се състезаваха Преслав Петров от партия „ Свобода “, Николай Христов от „ Възраждане “ и издигнатият от предприемчив комитет Георги Георгиев.

Георги Тронков завоюва изборите и през 2019 година, само че пълномощията му бяха предварително прекъснати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР